Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه شورای ششم شهر تهران به لزوم تهیه و تدوین طرح تفصیلی ویژه منطقه ۱۲ برای حل مشکلات معماری و شهرسازی با هدف مشارکت مردم در این حوزه تاکید کرد.

خبرگزاری میزان_جعفر شربیانی با بیان این مطلب افزود:منطقه ۱۲ به عنوان کانون و هسته تاریخی شهر تهران، یکی از پر چالش‌ترین مناطق شهر است.

وی ادامه داد:معضلات این منطقه از بافت فرسوده گرفته تا آسیب‌های اجتماعی، سیما و منظر شهری، مسائل مربوط به ایمنی و ناپایداری بنا‌های قدیمی در بازار تهران، تغییر کاربرد گسترده، عدم تعیین و تکلیف زیرپهنه‌های فاقد ضابطه و عدم تدقیق پهنه بندی برخی پهنه‌ها مثل پهنه R۲۵۱ و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. … به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: مدیریت شهری تهران باید توجه ویژه ای به معلولان داشته باشد

عضو شورای شهر تهران یادآور شد: کمیته شهرسازی و معماری شورای ششم با رویکرد کاهش مشکلات شهروندان و افزایش رضایتمندی و همچنین با نگاه صیانت از بافت‌های ارزشمند، با رویکرد مشارکتی مردمی بر لزوم تغییر نگرش به بافت تاریخی و تهیه طرح تفصیلی ویژه منطقه ۱۲ تاکید دارد.

شربیانی با اشاره به احصاء چالش‌های حوزه شهرسازی و معماری در نشست هم اندیشی با کارشناسان و مدیران شهرسازی و معماری منطقه تاکید کرد: برای رفع این بخش از مشکلات منطقه ۱۲ دو راهکار پیشنهاد شد که بخش نخست مربوط به مسائل اجرایی نواحی است. در این رابطه تدوین دستورالعمل و سازوکار اجرایی و ایجاد سامانه برخط (بین دادسرا، کلانتری، مرکز حقوقی و شهرداری نواحی) با هدف تعیین شرح خدمات چگونگی اجراء آرای کمیسیون‌های ماده صد در این منطقه ضرورت دارد.

وی در ادامه گفت: تدوین دستورالعمل و سازوکار اجرایی برای اجرای رفع خطر املاک خطرناک و تعیمرات غیراساسی در سطح منطقه بویژه محدوده‌های ناکارآمد همچون محلات هرندی و مولوی به دلیل ریزش املاک یا فرو نشست ناشی از فعالیت مترو و … لازم است.

شربیانی با اشاره به راهکار دوم افزود: در بخش ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری مسائلی همچون تهیه طرح تفصیلی ویژه منطقه ۱۲ است. با توجه به اینکه پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه ۱۲ خاص خودش است، در نتیجه نمی‌توان پهنه بندی آن را همانند سایر مناطق لحاظ کرد و رویکرد و نگاه در تهیه طرح‌های توسعه شهری در این منطقه باید در راستای صیانت از بافت تاریخی و بازآفرینی بافت‌های آسیب پذیر انجام شود.

به گفته وی؛ تهیه طرح ویژه نحوه تامین پارکینگ در منطقه ۱۲ ضروری است چرا که موضوع تامین پارکینگ در این منطقه از مسایل مهم و ضروری است چرا که هم در بحث صدور پروانه و کاهش زمان صدور پروانه و هم در بحث ترافیک و آلودگی هوا و …. تاثیر دارد.

شربیانی یاد آور شد: اگر نگاه به این منطقه تاریخی ویژه باشد قطعاً چالش پارکینگ می‌بایست لحاظ شود.
عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران بیان کرد: تدوین کتابچه ملاک عمل ساخت و ساز شهری، با هدف ایجاد وحدت رویه بین مناطق، جلوگیری از صدور بخشنامه‌های متعدد و استعلامات موردی، افزایش آگاهی شهروندان و کاهش زمان صدور پروانه لازم است.

وی تاکید کرد: امیدواریم با برنامه ریزی درست و اقدام به موقع حوزه معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، شاهد ارائه طرح ویژه منطقه ۱۲ با رویکرد حفاظت از بنا‌های باارزش و ارتقاء کیفیت زندگی و بازآفرینی بافت محلات ناکارامد این منطقه مهم باشیم.

انتهای پیام/

برچسب ها: شهرداری تهران شورای شهر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر طرح تفصیلی ویژه منطقه ۱۲ شهرسازی و معماری شهر تهران تهیه طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۸۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین اجلاس سراسری گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد.

مدیر اجلاس سراسری گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی در این اجلاس با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری اظهار کرد: «یکی از مراکز مهم تربیت قوه عاقله‌ کشور، دانشگاه است»، بنابراین در فرآیند ساختن و پرورش دادن قوه‌ی عاقله برای کشوراستاد یک نقش ویژه را ایفا می‌کند.

فرح حبیب اضافه کرد: دانشگاه نباید خود را از مسائل کشور جدا بداند و چالش‌های کشور برای دانشگاه مسائل واقعی، حقیقی و اصلی باشد و مسئله دیگر تربیت فرهنگی، اخلاقی و هویتی دانشجویان بوده که فراتر از تعلیم مسئله تربیت است.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه جهت‌گیری اخلاقی و معنوی، تلطیف روحی و دمیدن روح احساس هویت در مجموعه جوان کشور را برعهده دارد، ادامه داد: کاربردی کردن پژوهش‌ها یکی از اولویت‌های پیش روی دانشگاه است و حوزه معماری و شهرسازی نقشی بسیار اساسی بر روی فرهنگ جوامع و سبک زندگی مردم دارد.

عضو کمیسیون نشریات دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه گزارشی از وضعیت تعداد اعضای هیئت علمی و دانشجوی معماری و شهرسازی در سراسر کشور یادآور شد: گروه معماری و شهرسازی در سراسر کشور دارای ۷۸۶ عضو هیئت علمی و ۴۷ هزار و ۷۱۹ دانشجو بوده و با ۱۲ نشریه فعال، دو نشریه غیرفعال، چهار نشریه دارای نمایه وزارتین و هشت نشریه با رتبه A و A+ است.

حبیب افزود: این اجلاسیه با تشکیل چهار کارگروه مباحث مهم و اساسی گروه معماری و شهرسازی را بررسی می‌کند، کارگروه نخست «بهار دانش با تحلیل و بررسی علم و علم‌سنجی انتشارات، نشریات و منابع درسی»، کارگروه دوم «پژوهش و فناوری مثمر»، کارگروه سوم «آمایش تحولی و تعالی‌بخشی» و کارگروه چهارم «افق‌های نوین در آموزش ـ مهارت‌محوری» را دنبال می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در کارگروه بهار دانش، راهکار‌های بهبود ارتقای کیفیت، افزایش مجلات علمی و بین‌المللی، برنامه‌ریزی همایش‌ها و کنفرانس‌های علمی، حمایت از راه‌اندازی انجمن‌ها و قطب‌های علمی، برنامه‌ریزی برای برگزاری کرسی‌های علمی، تدوین کتب درسی و مراجع علمی موردنیاز پیگیری شد.

مدیرگروه معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بیان کرد: در کارگروه آمایش تحولی و تعالی‌بخشی، آمایش ملی رشته مقطع‌های معمار و شهرسازی، تشکیل کمیته تخصصی برای تعیین سطح دستیاران آموزشی، ارائه دوره‌های آموزشی و تخصصی به‌روز در راستای ارتقای مهارت‌های اعضای هیئت علمی و دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر اجلاس سراسری گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: در کارگروه پژوهش و فناوری مثمر، شناخت و شبکه‌سازی پژوهش و زیرساخت‌ها، ارتباط دانشگاه، صنعت و جامعه، کارخانه نوآوری و فناوری سکو‌ها (پلتفرم‌ها) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حبیب در ادامه توضیح داد: در کارگروه افق‌های نوین در آموزش، مهارت‌محور کردن حوزه‌های آموزش براساس نقشه راه مهارتی و بستر‌سازی دوره‌های آموزشی درباره بهبود پایان‌نامه‌ها در تحصیلات تکمیلی، بازبینی سرفصل‌های قدیمی براساس چهار محور روزآمدی، مهارت‌محوری، حکمی‌سازی، کارآمدسازی و تدوین رشته‌های میان رشته‌ای مورد تبادل‌نظر قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید
  • ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است
  • طرح تفصیلی کرج تا خردادماه تصویب می‌شود+فیلم
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • چالش‌های معماری و شهرسازی ایران
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در شاهرود
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد