Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، محمد سالاری در دویست و نود و پنجمین جلسه شورای شهر تهران گفت: من دو تذکر دارم که تذکر نخست مربوط به سازمان فاوا و معاونت شهر سازی و معماری شهرداری تهران است. علی رغم اینکه شورای شهر تهران طی پیگیری های بسیار زیاد موفق شد طرح موضوعی ۱۲۸۳ هکتاری کن و فرحزاد را طی ماه های گذشته در کمیسیون ماده ۵ و شورای عالی شهر سازی و معماری به تصویب برساند و این طرح  ابلاغ شد، ولی ماه‌هاست نقشه های محدوده محله کن و باغات آن روی سامانه طرح تفصیلی بار گذاری نشده است تا مردم بتوانند نتایج بسیار اثر بخش این دوره مدیریت شهری در ایجاد تفرجگاه عمومی را شاهد باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: همین اتفاق در خصوص طرح تفصیلی ویژه منطقه ۲۲ رخ داده است. طرح تفصیلی منطقه ۲۲ با  ۵۷۰۰ هکتار مساحت با رویکردهای کیفی سازی در شورای شهر و کمیسیون ماده ۵ و شورای عالی شهر سازی تصویب شد ولی هنوز بخش هایی از آن بارگذاری و عملیاتی نشده است تا مردم پشت گیشه شهرسازی بتوانند خدمت بگیرند.

این عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: با این حال هر بار هم که من از اداره کل تدوین ضوابط و معاونت شهرسازی پیگیری می کنم که شاید بیش از ۵۰ بار جلسه گذاشتیم و پیگیری کردیم اعلام می کنند که سازمان فاوا بایستی اینها را بار گذاری کند.

رییس کمیسیون شهر سازی و معماری شورا افزود: اینها از جمله دستاورد های ارزشمند شورا هستند که متاسفانه با پیگیری های جدی و کارشناسی و مبتنی بر احترام نتوانستم به نتیجه برسانم. بنابراین  از ریاست شورا و شهردار تهران می خواهم این موضوع را به سرانجام برسانند.

اقدامات مغایر با طرح تفصیلی در منطقه حفاظت شده

سالاری افزود: تذکر دوم در مورد محدوده قدیمی جماران و اردوگاهی است که در محدوده جماران به نام اردوگاه امام خمینی (ره) وجود دارد . متاسفانه بنیاد مستضعفان در حریم شهر و در منطقه حفاظت شده شهر تهران برخلاف منویات مقام معظم رهبری با رویکرد درآمد زایی و شاید هم با نیت خیر اقدامات مغایر با طرح تفصیلی انجام داده است.

وی تاکید کرد: بنیاد مستضعفان نسبت به ساخت و ساز های غیر مجاز و دست اندازی در میراث طبیعی و حریم شهر تهران در حریم محله قدیمی جماران اقدام کرده و مجموعه قابل توجهی از بار گذاری ها به مساحت ۱۰ هزار متر مربع از قبیل تالار پذیرایی، ایجاد کاربری های تجاری و مسکونی و اداری،   رستوران و  مهد کودک آن هم در دل کوه شکل داده که تمامی این مستحدثات فاقد سند، فاقد حقوق مکتسبه و بدون مجوز و بدون نظارت مهندس ذی صلاح هستند که  در حریم شهر تهران شکل گرفته است.

شالاری گفت: با پیگیری اهالی محله جماران پرونده ای برای رسیدگی به تخلفات انجام شده به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع شد و همکاران نیز هم در شعبه بدوی و هم در شعبه تجدید نظر رای به قلع و جمع آوری تمامی  مستحدثات دادند، اما متاسفانه شهرداری در اجرای رای تعلل می کند. لذا به شهرداری تهران تذکر می دهم برای جمع آوری این تخلفات دستورات اکید صادر کند

کد خبر 601908 برچسب‌ها شهرداری شورای شهر مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری شورای شهر مدیریت شهری طرح تفصیلی شهر تهران شورای شهر شهر سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۹۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: اعتبارات محدود و همچنین وسعت زیاد بافت تاریخی شهر میراث جهانی یزد باعث شده شهرداری نتواند اقدامات جامعی انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، عزیزالله سیفی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر یزد اظهار کرد: بافت تاریخی این شهر که به ثبت میراث جهانی رسیده، دارای وسعت و بخش‌های مختلف است و مردم این مناطق نیز درخواست‌های متعدد دارند که عملاً امکان پذیر نیست.

وی ادامه داد: بخش‌های دیگری از شهر یزد نیز دارای ارزش میراثی و تاریخی است و حتی تعداد زیادی از اماکن ثبت ملی شده در منطقه بافت قرار ندارد و شورای اسلامی شهر باید به این محلات نیز همچون دیگر مناطق رسیدگی و تخصیص اعتبار داشته باشیم.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به اینکه حداقل فعالیت در بافت ثبت جهانی شده یزد نیازمند کمک همه بخش‌های اداری استانی و ملی است، تصریح کرد: اعتبارات تخصیصی به شهرداری‌های مناطق یزد ابلاغ شده و بخشی از اعتبار نیز در اختیار شهردار مرکز است که به صورت متمرکز در شرایط خاص در پروژه‌های محلات تأمین اعتبار می‌شود.

سیفی ادامه داد: با توجه به درخواست‌های مکرر مردمی در مورد خطرساز بودن برخی از کاروانسراهای در حال تخریب در بخش تاریخی و محلات دیگر یزد به خصوص بعد از بارندگی‌های اخیر، هرگونه اقدام در این زمینه وظیفه میراث فرهنگی است تا خانه‌ها و اماکن میراثی که ثبت ملی دارد را حفاظت و در خصوص رفع خطر و استحکام بخشی این اماکن اقدام کند.

وی افزود: شهرداری در املاک شخصی و خصوصی مردم نمی‌تواند ورود کند، اما در عین حال به میراث فرهنگی تذکر داده می‌شود تا نسبت به رفع خطر اقدام کند. با توجه به وسعت این بافت باید برنامه جامعی توسط میراث فرهنگی تهیه شده و با مشارکت همه بخش‌ها اقدام شود.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد اظهار داشت: سیاست‌ها و راهبردهای مصوب شورای اسلامی شهر در زمان تصویب بودجه و بعد از تأیید در سایت شفافیت قرار می‌گیرد و همه مردم می‌توانند ریز بودجه را مشاهده کنند و قابل کتمان نیست.

کد خبر 751862

دیگر خبرها

  • آقا معلم، سالاری!
  • خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست
  • بیمه و مسکن از مهمترین دغدغه‌های کارگران است و باید دولت نسبت به آن اقدام جدی کند
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • مسائل صنفی دانشجوان دامغان و شاهرود مورد بررسی قرار گرفت
  • طرح تفصیلی کرج تا خردادماه تصویب می‌شود+فیلم
  • تصویب طرح تفصیلی کرج بعد از ۱۰ سال
  • پرونده شکایت پرسپولیس از لوکادیا در چه مرحله‌ای است؟
  • ارسال لایحه پرسپولیس در پرونده لوکادیا برای CAS
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان