Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران گفت: در حال حاضر پروانه‌ای خلاف طرح تفصیلی و به صورت دستی صادر نمی‌شود همچنین اجازه ساختی هم بدون پروانه داده نمی‌شود.

به گزارش ایمنا، پیروز حناچی در استودیو گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما در خصوص طرح تفصیلی ساختمان‌های تهران گفت: نمی‌توان درصدی برای اجرای این طرح عنوان کرد، اما پیرو طرح جامع مصوب سال ۸۶ و اصلاحیه‌های بعدی آن در شورایعالی شهرسازی در حال حاضر پروانه‌هایی که در تهران صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مستقیماً منطبق بر طرح تفصیلی شهر تهران است و این اتفاق پس از ۳۰ سال، اولین بار در حال اجراست.

او ادامه داد: با تمام سختی‌هایی که پیش رو شهرداری تهران قرار دارد ما موفق به اجرای چنین طرحی شده‌ایم و معتقدیم اگر بخواهیم این شهر زیست پذیر شود باید بر مدار انضباط حرکت کنیم می‌توان ادعا کرد که در حال حاضر پروانه‌ای خلاف طرح تفصیلی صادر نمی‌شود در ضمن هیچ پروانه‌ای هم به صورت دستی صادر نمی‌شود و اجازه ساختی هم بدون پروانه داده نمی‌شود.

حناچی گفت: تا آنجا که در اختیار و کنترل شهرداری‌ها قرار دارد هیچ گونه تخلفی در حوزه صدور پروانه و مجوز ساخت صورت نمی‌پذیرد مگر آنکه در مناطق خارج از کنترل شهرداری مواردی دیده و گزارش شود مراجع رسمی برابر قانون عمل می‌کنند.

شهردار تهران تصریح کرد: سال جاری نسبت به سال قبل میزان پروانه‌های ساختمانی صادر شده حدوداً ۱۷ درصد کاهش داشته، اما در حال حاضر این روند و میزان به شکل طبیعی خود برگشته، به طور متوسط شهر تهران حدوداً ۸ الی ۹ میلیون متر مربع مشمول صدور پروانه ساخت می‌شود البته این آمار در بخش‌های مسکونی به بالای ۲۵ میلیون متر مربع در سال می‌رسد.

حناچی در خصوص تخریب ساخت و سازها گفت: پیرو جلسه‌ای اسفندماه ۹۳ که در مورد حفاظت از خاک و باغات و زمین‌های کشاورزی میان رهبری و سایر مسئولان مربوطه انجام گرفت. می‌توانیم بگوییم که در این دوره جلوگیری از تخریب باغ‌ها انجام می‌شود بدان معنا نیست که تخلفی صورت نمی‌پذیرد در حال حاضر به دارندگان باغات در صورت حفظ باغ‌ها مجوز پرورش گل و گیاه، راه اندازی خانه سالمندان رستوران باغ می‌دهیم. با این طرح چیزی حدود ۱۰۰ هکتار از باغ‌های تهران حفظ شد و از ساخت برج در باغ‌ها جلوگیری به عمل آمد و باغ‌های موجود تثبیت شدند.

شهرداری تهران افزود: در دوره کنونی با اجرای طرح حفاظ باغات حدود ۱۷ پارک احداث شد و در مقیاس محلات در اختیار مردم قرار گرفت مساحت این پارک‌ها از حدود ۲۳ هکتار الی ۲ یا ۳ هکتار است برای مثال در منطقه ۱۸ دیروز پارکی با مساحت ۲۵۰۰ متر مربع افتتاح شد.

حناچی در خصوص سرانه فضای سبز تهران گفت: اگر حاشیه‌های شمالی و اطراف تهران را هم مورد محاسبه قرار دهیم سهم هر فرد در تهران حدوداً ۱۶ متر مربع پارک است و اگر صرفاً داخل محدوده قانونی را حساب کنیم. این رقم به ۱۲ الی ۱۳ متر مربع کاهش می‌یابد.

این میزان برای شهری به آلودگی تهران ناکافی به نظر می‌رسد این در حالیست که برای هر فرد حدوداً ۱۹ متر مربع فضای سبز قابل قبول است.

او آمار پارک‌های محلی تهران را حدوداً ۲۴۰۰ عدد عنوان کرد و افزود: در ۴ سال اخیر ۱۷ پارک به این میزان اضافه شده و ۱۸ پارک هم در دستور کار داریم؛ که امیدواریم سال آینده مورد بهره برداری قرار گیرد.

حناچی در ارزیابی عملکرد شهرداری در دوران کرونا گفت: طی یک سال اخیر به صورت پیوسته و مدام ناوگان حمل و نقل شهری مورد ضد عفونی قرار می‌گیرد، پاکسازی معابری شهری هم توسط نیروهای خدوم شهرداری هر روزه در حال اجراست در این مدت تعدادی از همکاران ما جان خود را از دست داده‌اند در این مدت یکی از حادترین مکان‌هایی که مورد آلودگی کرونا قرار گرفت آرامستان بهشت زهرا بود که در یک سال اخیر با فشار کاری مضاعفی همراه شده است در همین راستا تقاضا شده که نیروها و پرسنل این بخش در اولویت تزریق واکسن قرار گیرند.

منبع: صدا و سیما

کد خبر 475685

منبع: ایمنا

کلیدواژه: خبرگزاری دین فرهنگ اندیشه مسجد اسلام ایران تهران استان ها جهان اسلام سیاسی اجتماعی عکس شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق صادر نمی شود حال حاضر طرح تفصیلی پروانه ای متر مربع باغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۲۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا در دیدار پرسپولیس و سپاهان آمبولانس نبود

به گزارش خبرگزاری مهر، پس از انتشار خبری با عنوان "اتفاق عجیبی دیگر در بازی پرسپولیس و سپاهان؛ آمبولانس اورژانس در ورزشگاه نبود! "، روابط عمومی سازمان اورژانس استان تهران جوابیه‌ای صادر کرد.

در خصوص موضوع عدم حضور آمبولانس‌های اورژانس تهران در ورزشگاه آزادی در حین برگزاری بازی پرسپولیس و سپاهان، لازم به ذکر است که سازمان اورژانس استان تهران همواره در بیشتر رویدادها و تجمعات، اعم از ملی، مذهبی، ورزشی، فرهنگی و اجتماعی، با تمام توان نسبت به ارائه خدمات اورژانسی به شهروندان اقدام نموده و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد. همچنین خدمات اورژانس استان تهران به هموطنان کاملاً رایگان بوده و بر مبنای قانون هر تماس گیرنده‌ای با هر نژاد و قومیتی، که با شماره ۱۱۵ تماس حاصل نماید وظیفه خود می‌دانیم در کمترین زمان ممکن، ارائه خدمت نمائیم.

پوشش برنامه و تجمعات بخش خصوصی اعم از ورزشی و غیر ورزشی که دارای درآمدهای هنگفت مالی برای برگزار کنندگان است، از وظایف ذاتی این سازمان نبوده و متولیان امر می‌بایست قبل از شروع برنامه‌های خود نسبت به تأمین آمبولانس تدبیر نمایند.

خاطر نشان می‌گردد حجم بالای تماس روزانه مددجویان در استان بیش از ۱۱ هزار تماس بوده و در سال گذشته یک میلیون و ۲۶۰ هزار مأموریت در تهران انجام پذیرفته است که این مهم بیانگر نقش حیاتی اورژانس در سلامت شهروندان است.

تمام این دستاوردها در شرایطی صورت می‌پذیرد که در تهران، خدمات جاری با زحمات مضاعف همکاران ما در حال ارائه بوده و استقرار ناوگان اورژانس در زمان برگزاری مسابقات متعدد ورزشی موجب بروز چالش در ارائه خدمت ارزشمند به هموطنان می‌گردد.

استقرار آمبولانس در تمامی تجمعات، اعم از کوچک و بزرگ، مستلزم اختصاص آمبولانس و کارشناس عملیاتی به صورت انحصاری به آن رویداد است. این امر در حالی است که اورژانس استان تهران وظیفه خطیر خدمت‌رسانی به تمامی ساکنین پایتخت و استان تهران را در طول شبانه‌روز بر عهده دارد؛ لذا برگزارکنندگان این مسابقات ورزشی لازم است قبل از شروع بازی‌ها نسبت به پرداخت هزینه و تأمین آمبولانس از بخش خصوصی یا دولتی اقدام نماید.

در مسابقه اخیر ضمن ارائه تمامی این موارد به صورت مکتوب به مسئولان برگزاری، متأسفانه برگزار کنندگان با بی توجهی اقدامی در این زمینه انجام ندادند، با این حال جهت خدمت رسانی در بازی پرسپولیس و سپاهان، تمام پایگاه‌ها و ناوگان اورژانس در اطراف ورزشگاه آزادی در آماده‌باش کامل قرار داشته و در صورت بروز هرگونه حادثه‌ای، آمبولانس‌ها در کمترین زمان ممکن به محل اعزام می‌گردیدند.

با توضیحات بیان شده این سازمان آمادگی دارد تا با همکاری مسئولین ذی ربط، نسبت تعیین سازوکاری شفاف برای تأمین منابع مورد نیاز جهت ارائه خدمات بهتر در رویدادهای ورزشی اقدام نماید.

کد خبر 6098348 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سلاجقه: مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی صادر می‌شود
  • «به آمار مزخرف ام باپه نگاه نکنید؛ بر خلاف او، مسی و نیمار همه‌جای زمین حضور داشتند»
  • قیمت دلار، سکه، طلا و یورو چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ حرکت خلاف جهت سکه و طلا
  • امروز با سعدی: که حال غرقه در دریا نداند خفته بر ساحل
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • طرح تفصیلی کرج تا خردادماه تصویب می‌شود+فیلم
  • تصویب طرح تفصیلی کرج بعد از ۱۰ سال
  • چرا در دیدار پرسپولیس و سپاهان آمبولانس نبود
  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه